Face2Face
 
 
1389/02/31 :: نویسنده : Mojgan
خب از هرچه بگذریم آشپزی چیر دیگریست !! این‌دفعه می‌خواهم طرز پخت کوفته را با هم ببینیم . کوفته البته انواع بسیاری دارد که شاید معروفترین آن کوفته تبریزی باشد که طرز پختش را در ادامه می‌بینیم
کوفته تبریزی

مواد لازم
گوشت (بدون استخوان) 250 گرم
لپه 300 گرم
تخم مرغ 2 عدد
برنج دو قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل 1 قاشق مربا خوری
ادویه و تره فرنگی به میزان لازم
زعفران 2 قاشق مربا خوری
روغن دو قاشق سوپخوری
زرشک 50 گرم
گردو 100 گرم
پیاز 2 عدد
تخم‌مرغ پخته 4 عدد

خب کوفته دو قسمت دارد :‌مایه کوفته و موادی میانی کوفته.
برای درست کردن مایه کوفته اول لپه (پاک کرده و شسته شده) و بپزید و آبکش کنید و گوشت و لپه را جداجدا حسابی بکوبید و مخلوط کنید و دو تخم مرغ را در مخلوط بشکنید و مخلوط کنید. برنج را پخته و آبکش کنید و در مخلوط گوشت بریزید و با تره مخلوط کنید. زعفران ساییده و نمک و فلفل و ادویه را در مخلوط می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم (یا با دست مخلوط می‌کنیم)
برای میان کوفته : زرشک را در یک قاشق روغن خوب سرخ‌کرده و مغر گردو (لازم نیست خیلی ریز شده باشد) را با زرشک و پیازداغ طلایی شده مخلوط کنید. حالا مایه کوفته را در دست بگیرید و مایه میان‌کوفته و تخم‌مرغ پخته را در میان آن بگذارید و به شکل کوفته در بیاورید .
در ادامه باید کوفته‌های را در سه سیر روغن و نیم استکان آب بجوشانید و بعد که کوفته به اصطلاح خود را گرفت آنهارا در دیگ گذاشته و آب جوش را تا جایی که روی کوفته‌های را بپوشاند در آن می‌ریزیم (آب را روی کوفته‌ها نریزید که وامی‌رود) . ابتدا در دیگ را باز بگذارید وقتی آب بجوش آمد درب را بسته , بگذارید حدود 15 دقیقه قل بزند. برای قوام آمدن آب کوفته می‌توانید دو قاشق پیازداغ طلایی شده و یک قاشق برنج ابکشی شده در آن بریزید.
چند نکته :
یک اگر می‌خواهید کوفته خوش‌طعم باشد به پیازداغ زرچوبه و گوجه له شده اضافه کنید همینطور به مایه گوشت اما گوجه زیاد نباید باشد که مایه شل شود.
دو می‌توانید برای میان‌کوفه از تخم‌مرغ و آلو استفاده کنید (اگر به آلو علاقه دارید)
سه اگر اندازه کوفته را بزرگ می‌گیرید باید خیلی مواظب باشید که کوفته وا نرود. برای این کار کوفته‌های بزرگ و تپلی را در پارچه‌نازک تنظیف بپیچید و بگذارید در آب جوش قل بزند و در آب پیازداغ و ادویه و برنج و گوجه بریزید
چهار : بسته به علاقه ای که به طعم سبزی‌جات دارید می‌توانید به جای تره‌فرنگی از مخلوط تره ، جعفری ، نعناع ، شبت ، مرزه ، ترخان استفاده کنید.





نوع مطلب : مطالب آزاد، 
برچسب ها :




درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : Admin
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :


Face (2) Face
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت
کد جستجوگر گوگل
چت روم

                    
 
 
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic